Öntözéstechnikai szaküzlet. Vállalunk tervezést, kivitelezést, javítást és szaktanácsadást.

A kerttervezés az alapvető formák, szerkezetek, elegancia és az esztétikai vonzerő összessége. A design elemek lehetővé teszik a kert és a természet harmonikus együttműködését.

Kerttervezés - falak és határok
A falak és a kerthatárok egyaránt alkalmasak a modern és a hagyományos kerttervezésre, zónákat faragva a kert különböző területein. A kézzel készített száraz kőfalak hiteles építészeti szerkezetet képeznek, hasonlóan a hagyományos fallal körülvett kertekhez, amelyek sok ragyogó vidéki kertben láthatók. Az erős kerthatár tökéletes keretet biztosít a kerttervezés számára, megteremtve a látványos virágok és aromás növények számára a könnyed harmonizációt. A természetes határok által alkotott különféle zónák, például a zöld falak, buja, élő hátteret hoznak létre, amely beleolvad a természetes környezetbe.

Kerttervezés - sövények
A rendszeresen nyírt sövények alakot és szerkezetet hoznak létre. A gondozott sövény remek eszköze a kerttervezésnek, hiszen geometriai alakzatok hozhatunk létre, amelyek nagyszerű hatást keltenek, így elegánsan párosíthatók a kert többi részével. A sövények természetes zónákat hoznak létre a kertekben, miközben igazán egyedivé és biztonságossá teszi külső tereinket.

Kerttervezés - kerítések
Természetes anyagokból remek kerítéseket hozhatunk létre, ilyenek például a különböző faanyagok, amelyek gyönyörűen harmonizálnak bármilyen kerttel, a textúrát és az egyensúlyt hozzáadva. A kerítés sejteti kertünk látványosságait, amelyek alapvető fontosságúak bármilyen kerttervezésnél. A függőleges vonalak optikailag nagyobbá és tágasabbá tehetik kertünket.

Kerttervezés - útvonalak
A kerttervezés ideális módszer a kert általános elrendezését meghatározó zónák kidolgozására. Az ösvények vezetik a látogatókat, akik mindeközben egy vizuális utazáson is részt vesznek. A kerttervezésben használt kanyargós utak arra alkalmasak, hogy felfedezési vágyat keltsenek a látogatókban.