Öntözéstechnikai szaküzlet. Vállalunk tervezést, kivitelezést, javítást és szaktanácsadást.

Az öntözőrendszer karbantartása pénzt takarít meg

Az egykor gyönyörű kertje és gyepe már nem olyan gyönyörű. Lehet, hogy a gyepének egy része már barna, amely korábban mindig zöld volt. A kert egykoron pompázó virágai újabban mond elfonnyadnak? Mikor látták öntözőrendszerrel foglalkozó szakemberek rendszerét? Végeztek egyáltalán valaha karbantartást öntözőrendszerén?

Miért fontos az öntözőrendszer karbantartása?
A kert idővel változik, vagy a természetes növekedés miatt, vagy további kertépítési munkálatok révén. Az öntözőrendszerek öntözőfejeire számos veszély leselkedhet, beleértve a gyep vágását végző fűnyírót, illetve a kertben játszó gyerekeket és állatokat. Az öntözőrendszer karbantartása segít megóvni a tereprendezésbe való befektetését és az ingatlan értékét.

Az öntözőrendszer karbantartása
Megfelelő öntözőrendszer karbantartással az öntözőfejek megjavíthatók, kicserélhetők vagy akár korszerűsíthetők is. Az öntözőrendszer ütemezése frissíthető és megváltoztatható a gyep vagy a parkosított terület igényei és az évszakok függvényében, ezen munkálatokhoz azonban tapasztalt és megbízható szakemberekre lesz szükségünk.

Az öntözőrendszer érzékelői
Van öntözőrendszerének esőérzékelője? Ha igen, ellenőrizhetjük, hogy megfelelően működik-e. Amennyiben nincs esőérzékelője, akkor csapatunk felszerelhet Önnek, hogy az öntözőrendszere ne öntözze a gyepet, amikor kertje természetes öntözést kap. Az öntözőrendszer karbantartása garantálja, hogy ne öntözze túl a gyepet, tovább pénzt és vizet takaríthat meg.